Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Влюбени двойки от Добрич ще усвоят танца бачата за Свети Валентин

Влюбени двойки от Добрич ще имат възможността да усвоят един от най-чувствените  и популярни латино танци – бачата. Това ще стане възможно благодарение на латино събитието, което организира по повод Деня на влюбените – Свети Валентин, Салса клуб „Десита” с ръководител Десислава Тодорова. То ще се проведе на 12 февруари, събота, от 18 часа в залата на клуба по ул. „Независимост“ 12, бивш комплекс „Рила”.

Събитието е за двойки, които искат да разнообразят и освежат партньорските си взаимоотношения, да изследват отношенията си по нов начин, да подобрят общуването и доверието във връзката си, да споделят едно забавно и приятно преживяване с половинката си, да се запознаят и общуват с нови хора. Не е необходимо да имат умения да се изразяват с думи или да танцуват. Нужно е само да имат желание, за да можат да извлекат максимално удоволствие от латино проявите.

Събитието ще се проведе в три части. От 18 часа участниците в него ще се срещнат с психолога и псипохерапевт Мая Златева и ще разговарят за любовта. Ще изследват доверието в двойката си и как се чувстват в ролите на водещ и следващ.

Втората част на латино събитието – от 19 часа, е наречена „Любовта към танца”. Присъстващите ще танцуват по двойки, урок по бачата ще изнесат Деси и Дидо от Салса клуб „Десита”. Участниците ще се научат да общуват през езика на тялото, следвайки музиката и напътствията на инструкторите. За Про Нюз Добрич Десислава Тодорова сподели, че се е спряла на бачата, защото е най-романтичният танц. „При него движенията са по-нежни, има чувствени докосвания”, посочи тя. Участниците ще получат подарък – чаша вино.

Ог 20 часа ще се проведе салса парти „Любов и вино” с DJ Vanko. „С половинка или не, танцуващ или не всеки е добре дошъл! Може да намери неговата половинка при нас”, каза Тодорова.

Входът на партито е 5 лева, а на цялото събитие – 30 лева на двойка /по 15 на човек/. Участието е след предварително записване на тел: 0895 286130 - Десислава Тодорова.

c