Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Миро подкрепи Георги на финала на "Гласът на България" и призова Добрич да гласува

Миро призова съгражданите си да подкрепят Георги Костадинов от Добрич на финала на „Гласът на България“ тази вечер, след като самият той го направи на сцената.
Те взривиха сцената с песента на Elton John & George Michael - “Don’t Let the Sun Go Down on Me”.
Георги сподели, че едни от първите песни, които е научил, са именно на Миро. „Много готин музикант, пример за успешен музикант и човек“, каза финалистът.
Миро не скри, че именно съгражданинът му е любимият му участник тази година. „Жоро притежава онова качество, кое3то е толкова трудно срещано – той е артистичен“, заяви звездата.
„Миро и Георги са едни от най-емоционалните изпълнители, които съм слушала. Гласувайте за него, защото той е талант с добро сърце. Скромен, добър и носи онези качества, които правят артиста не просто добър артист, но и добър човек“, каза треньорът на Георги Галена. По думите й Георги не само е свалил над 25 килограма, но той цъфти на сцената на Гласът на България.
По думите й сега не само Добрич, но и цяла България ликува. Затова тя призова всички да подкрепя Георги със SMS на номер 17644 (Цена на SMS 1.20лв с ДДС) за всички мобилни оператори в страната.

c