Политика

Силният екип на „Демократична България“ Добрич печели доверие с работа

“Ние сме най-земните. Ние сме хората, които доказахме, че работим в полза а Добрич, на хората в Добрич и в полза на Добруджа. Ние сме тези, които направихме нещо за производителите, за малкия бизнес, за околната среда, за чистотата на храната ни, за здравето на децата ни. Ние сме единствената политическа сила, и в парламента, и извън парламента, която има реални резултати в полза на хората от региона”, това заявява Албена Симеонова, водач на силния екип на „Демократична България“ Добрич.

Два дни преди изборите за народни представители и за президент и вицепрезидент на 14 ноември се срещаме с нея и колегите й от листата за народни представители на Фермерския пазар в “Стария Добрич”. Там Албена Симеонова е традиционен участник и всички – организатори, участници и посетители я познават и разговарят с нея и колегите й от листата – за проблемите и желанията, за трудностите и радостите. Защото вярват, че те ги чуват и работят за Добрич, Добруджа и добруджанци.

Албена Симеонова, биофермер:

„Демократична България“ има страхотен екип, който обединява както всички кандидати за депутати, така и нашите доброволци. Ние сме най-добрия пример за това как трябва да работи една коалиция, която включва малките като „Зелено движение“, и големите „Демократи за силна България“ и „Да България“. Много сме постигнали и още много има да работим. Съставът ни е разнороден, цветен, една истинска диверсификация на кандидати – от всички общини в областта, с най-различни професии – лекар, преподавател, юрист, фермер, архитект, представители на малкия бизнес, ИТ експерти. Затова намерете своя кандидат в листата на „Демократична България“ с номер 30 в бюлетината и на всяка цена гласувайте с преференции.

Надежда Пампорова, архитект:

Ние сме активни граждани. Това ни събра около каузата Добрич да участва и в законотворчеството, така че полза да имат всички граждани на България. Умеем да работим, подкрепяме се и постигаме успехи именно в полза на Добрич и Добруджа. Не е лесно. Крачките са малки, затова трябва да продължим с номер 30 в бюлетината за „Демократична България“.

Милена Керанова, предприемач:

Вече трета предизборна кампания, както и по време на действието на двете последни народни събрания, ние показахме, че сме формацията, която работи изключително позитивно, въпреки всички опити за очерняне на нашата коалиция. Опити за компрометиране на доверието в нас или за обезкуражаване на хората да дадат подкрепа за нас. Вярвам, че нормалността, постоянството, което показваме, нашите усилия да работим в полза на хората, ще ги накара да ни се доверят отново – с номер 30 в бюлетината за „Демократична България“.

Д-р Диян Хинков, неврохирург:

Здравната криза, в която се намираме, показа, че здравеопазването в България трябва да е приоритет. Има изключително наболели проблеми за решаване. Както ние, медиците, така и обществеността, трябва да се обединим и да направим необходимото, за да задържим болницата ни на едно добро ниво. Гласувайте за нас „Демократична България“, с номер 30 в бюлетината, защото сме истински.

Божидар Радев, юрист:

Гласувайте за модерната дигитална коалиция, която става все по-утвърдена. В неделя с номер 30 в бюлетината – за „Демократична България“.

Мария Кирилова, учител:

Въпреки че хората са уморени от трети избори за една година, ние имаме нужда от всеки един глас. Затова призовавам, въпреки умората, апатията, проблемите, които имат в момента, да излязат и в неделя да гласуват. Всеки един глас е важен. Дайте шанс на вашия глас! Имате право на вот, възползвайте се! Нека младите хора не се поддават на апатията и проблемите. Призовавам ви, гласувайте с номер 30 в бюлетината за „Демократична България“.

Яна Табакова, доброволец:

Имаме най-добрия екип. Екип за пример, екип борбен, екип, който заслужава доверие. С номер 30 в бюлетината за „Демократична България“.

Албена Симеонова, водач на листата на „Демократична България“:

Ние от „Демократична България“ Добрич категорично заставаме зад кандидат-президентската двойка Лозан Панов и Мария Касимова, които са нашите кандидати. Затова подкрепете и техните кандидатури с номер 19 в бюлетината за президент и вицепрезидент.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Related Posts

  1. Гошо says:

    Готова ли е депутатката Албена Симеонова да си тества продукцията, която предлага дали наистина е Био?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *