Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Три коли, шофирани от жени, катастрофираха в Добрич

Катастрофа между три автомобила, управлявани от жени, стана вчера в Добрич – на кръстовището на бул. „Русия” и ул. „Родопи”, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Служители на сектор „Пътна полиция” установяват, че 28-годишна шофьорка на товарен автомобил „Дачия Докер” предприема маневра завой на ляво по ул. „Родопи”. При нея тя отнема предимство на насрещно движещата се в посока ЖК ”Иглика” лека кола „Опел Астра” с водач жена на 54 години от Силистра. „Астра”-та блъска товарния автомобил, който отскача и удря изчакващия на пътен знак Б92 „Ситроен Ц4”, шофиран от 38-годишна жена от Добрич.

В резултат на настъпилото пътнотранспортно произшествие е пострадала жена на 60 години от Генерал Тошево, която била на предната седалка на „Опел”-а. Отведена е в Спешно отделение на болницата в Добрич с травма на главата. Няма опасност за живота й, отказала е хоспитализация.

Шофьорките са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, резултатите са отрицателни. Катастрофата е обслужена по административен ред.

c