Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Огромно "Благодаря!" за ангелите с бели престилки в ковид сектора на МБАЛ-Балчик

Към Про Нюз Добрич се обърна Люба Хофман от Балчик, за да изкаже своята огромна благодарност към екипа на ковид сектора на МБАЛ-Балчик.

Ето какво сподели тя:

Скоро се случи така, че загубих най-ценния си съюзник в живота – здравето. Наложи се да постъпя в ковид сектора на Многопрофилната болница за активно лечение в Балчик.

Както всичко останало в живота, човек цени нещо, чак когато го изгуби. Та и аз така. Болницата е място, където болката и страхът сграбчват сърцето. Място, където човек се загубва в лабиринта на болката и страданието и единствената нишка, която може да те изведе от бездната на битието, е себеотдадеността на хората в бели престилки и големи сърца.

Такива, каквито са на д-р Малчева и нейните ангели. Ангели в бели престилки, командировани от другите отделения. Искам точно на тези хора да благодаря от сърце. В тази болница с хъс, сърце и любов, с професионализъм, преданост и душа се грижат за здравето и живота на пациентите си. Възхитена съм от професионализма, изключителното внимание, сърдечното отношение и загрижеността им към здравословните им проблеми. На всеки един от екипа - лекари, медицински сестри и санитари. Не назовавам имената им, за да не пропусна и обидя някого. Всички те заслужават поклон. Този екип вършеше своите професионални задължения като за миг не забравиха, че преди всичко трябва да бъдат хора. Топлите им думи, вниманието, насърчаването и успокояването са нещата, от които най-много се нуждаем в такъв момент. Всичко това го получих в това отделение.
Тук, в тази болница, аз се почувствах гост, а не пациент. Благодарна съм им и искам да им пожелая букет от щастливи мигове, късмет, обич, спокойни дни. И всичко това да завържа с панделката "здраве".

Благодаря ви!

С уважение към екипа,

Люба Хофман

Снимката е илюстративна

c