Общество

Енерго-Про предупреди за опити за злоупотреба с клиентите му в Добрич

Енерго-Про предупреждава, че не използва скрити или чуждестранни номера за връзка с клиентите. От там съобщават, че е постъпил сигнал от Добрич за зачестили случаи на злоупотреба с името на Енерго-Про. Регистрирани са обаждания към клиенти от хора, които се обаждат от телефон със скрит или чуждестранен номер и се представят за служители на енергийната компания. Като повод за обаждането най-често се използва подвеждаща информация, че електромерът на клиента е разпломбиран.

Енерго-Про се разграничава от подобни опити за злоупотреба с клиентите и уточнява, че няма практика да използва скрити или чуждестранни номера за връзка с тях. За сигурността на работата им техническа проверка и профилактика на средствата за търговско измерване се извършва регулярно от специалистите на компанията.

В случай на съмнение за недобросъвестност при получаване на обаждане от името на компанията съветът към клиентите е да се свържат за уточнение на денонощния телефон 0700 16161 или да сигнализират до органите на реда.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.