Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Седем златни медала за продуктите на Недко Митев от Месомания и Светът на млякото

Общо седем златни медала завоюваха продуктите на „Недко Недков – Овчарово“ ЕООД от изложенията „Месомания“ и „Светът на млякото“, които се провеждат в Интер Експо център в София.

Три са златните медали за месните продукти от фермите на Недко Митев. Сред тях са говежда саздърма, наденица "Механата" и Деликатесен шпек "Добротица". Отличията бяха връчени от проф. Йордан Гогов. А представителят на "Недко Недков - Овчарово" увери, че екипът на компанията работи за разширяване на гамата от продукти, за да удовлетвори потребностите на клиентите.

Представят продуктите от фермите на Недко Митев на Месомания и Светът на млякото

Четири са златните медали, които получиха млечните продукти с марката "Добротица". Те са за краве сирене "Бялата лястовица", готварска члечна сметана 32%, цедено краве кисело мляко "Добротица" и Бифидно мляко "Добротица". За пета година компанията участва в изложението "Светът на млякото" и неизменно печели първите места. "Обещаваме да не Ви разочароваме и да представяме още нови продукти и чиста храна", обещаха от „Недко Недков – Овчарово“ ЕООД при получаване на приза.

c