Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

8 години опит в езикови обучения за деца и възрастни, вече и зад граница

„Koгато човек работи това, което обича, той не работи“, това споделя 35-годишната Ваня Кирилова от Добрич, собственик  на Езикова школа и Арт терапия "Ново Начало".

"Обичам чуждите езици, така човек се доближава до друга култура. Те са средство за себеизразяване с всички хора. Работата с деца е любов и грижа към тях и е толкова зареждаща. 8 години любов към това, което правим всички ние от фирмата за Вас, малки и големи приятели, защото нашите клиенти са наши приятели, които носят добри отзиви за нас, дори и в чужбина. Благодарение на всички вас, постигнахме невероятни успехи и зад граница. Не спираме да се развиваме във всички предмети на дейността си. Фирмата е създадена с цел усъвършенстване езиковата култура на всички възрастови групи по четири езика - руски, немски, английски и български език за чужденци, за деца и възрастни. Школата предлага индивидуални, полуиндивидуални и групови обучения /присъствено и онлайн/, както и фирмени обучения, подготовка за кандидат-студенти, кандидат-гимназисти и матури. Работим с млади и с опитни професионалисти в областта. Квалифицирани с изключително иновативни методи и индивидуален подход към всеки курсист. Упражняват се четирите компонента на езика – четене, писане, слушане и говорене. Платформата ни за онлайн обучения е подходяща, както за нашата страна, така и извън нея. Учебните системи са международни. Издаваме сертификати по Европейска езикова рамка, както и възможност за сертификация към Cambridge Assessment.

Повечето от децата посещават школата ни от самото й създаване и вече са забелязани. Участват в множество състезания, надграждат и развиват това, което са научили, защото нашите обучения не са само помощ в училище, а и надграждане. Работим с много интересни и иновативни методи на обучение, за да привлечем вниманието на децата по увлекателен и занимателен начин, и успяваме.

Oт 2020 г. предлагаме и арт терапия /рисуване на платно с акрилни бои/. Изключително разтоварващо и релаксиращо занимание, подходящо за всички възрасти. От тази учебна година предстои и нов проект уроци по Математика поради големия интерес от запитвания.

Най-възрастният ни обучен клиент по немски език, който е на 74 г., беше доказателство, че, когато човек е амбициозен, упорит и постоянен, той успява и възрастта няма значение.

Съветът ни към всички Вас е да не спирате да усъвършенствате себе си, защото човек цял живот се учи. Именно тогава духът му остава млад и не старее. Вложението в квалификацията е едно стъпало напред в бъдещите ни начинания. Бъдете смели и осъществявайте мечтите си!

На пазара има много фирми, предлагащи услуги, но ние се отличаваме с многобройни доволни клиенти, които водят близки и приятели. Защото отношението към хората и професионализмът за нас са на първо място", споделя Ваня Кирилова.

За допълнителна информация може да посетите facebook страницата ни „Езикова школа и Арт терапия Ново Начало“.

Цените са съобразени спрямо стандартите на града. Може да разгледате допълнителни отстъпки на сайта: novonachalо.eu в раздел цени. Промоционални цени са за групови обучения от 220 лв. с включени учебни материали и допълнителни бонус отстъпки.

Намираме се в гр. Добрич, ул. Иван Хадживълков 3 /църква „Свети Георги“ в центъра на града/ в нова кооперация. Разполагаме с учебна зала, която е обзаведена изцяло по европейски тип с всички удобства и условия на труд.  Всеки наш клиент може да заповяда на място за допълнителна информация с предварително обаждане на телефон: 0988 357 133.

Благодарим за доверието!

c