Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 23 септември - Изненади за Овен, без сериозни отношения за Лъв

Овен
Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество – приятни и не съвсем. На първо място те ще засегнат Вашия личен живот и всичко, свързано с него по един или друг начин. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, но да застанете в бойна стойка, за да имате готовност да отвърнете на удара, е напълно по Вашите възможности.

Телец

Най-интересното, което се случва сега съвсем не е на подиумите в Милано или зад кулисите в Холивуд – най-блестящите идеи се раждат във Вашата глава! Подробно изследвайте най-добрите от тях и помислете как може да ги реализирате. Поговорете с по-опитни приятели и споделете с тях за какво мислите. Възможно е те да могат да хвърлят светлина на ситуацията и да Ви помогнат да изберете правилно направление за своята дейност. С пълна сила ще усетите върху себе си какво е това дух на сътрудничество.

Близнаци

През целия ден може да изпитвате някаква неудовлетвореност то това, което имате: от размера на жилищната площ, с която разполагате, от служебното си положение или авторитета, който имате в определени среди. За съжаление точно сега не всичко, което имате, ще може да се изпълни, та по тази причина ще се наложи да се успокоите. Някои Ваши надежди може да се окажат безпредметни или прекалено оригинални. Освен това днес не е денят, когато Вашите надежди ще се изпълняват сами по себе си. Ако в главата Ви се е появила хубава идея, недейте да забравяте, че за реализацията ѝ в живота, е необходима работа.

Рак

Днес звездите ви препоръчват да извлечете удоволствие от всяка минута, прекарана заедно. Да, през почивните дни те ще са доста много, но даже и което е много, има свойството да свършва. Затова сега пазете своето щастие, като не му позволявайте да мине покрай Вас незабелязано.

Лъв

Може да се окаже, че онова, което сте планирали за деня, не е по силите Ви и по тази причина да се наложи да внесте бърза корекция в своя план-график. В това няма нищо страшно: ще се оправите със ситуацията и даже ще извлечете полза от нея, ако не изгубите оптимизма си. Това е отличен ден за покупки и няма да похарчите парите си напразно. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, несъмнено ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е особено подходящ за начало на сериозни отношения, но за флирт и кокетничене – става! При Вас това се получава доста добре…

Дева

Девите правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказло много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още – може да решавате финансови и имуществени въпроси.

Везни

Ако бихте могли да знаете, че днес нещата ще се обърнат за Вас по такъв начин, вчера бихте заели съвсем друга позиция. Само че направеното не може да се върне и затова ще се наложи да живеете с това, което имате. Освен това нищо няма да бъде така сложно, както Ви се е струвало преди.

Скорпион

Денят е свързан с изкушения и провокации. Достатъчни са само няколко минути, за да си загубите главата напълно и да бъдете въвлечени в луда авантюра. За да съберете мислите си и да се върнете към обичайното си благоразумие, е нужно доста повече време. Свойствените за Вас свободолюбие и независимост днес ще придобият крайни форми. Не само че не искате да обсъждате с близките си своите планове (и още по-малко да търсите съвет), но и за вече отминали събития не бързате да разкакзвате. Резултат от такова поведение може да станат недоверие и обида.

Стрелец

Запазването и сортирането на данните има отношение не само към електронната поща и офисната работа, знаете ли това? Крайно време е да преминете към процес на преоценка на своите отношения. Прекалено дълго сте пилели времето си за дреболии и сега е дошло време да решите кой действително е ценен за Вас и кой просто трябва да причислите към познатите. Напред! Не се страхувайте, да си поставяте високи стандарти. Някои хора няма да могат да преодолеят тази граница защото не са достаъчно надеждни или просто не могат да Ви настигнат. Само че тези, които могат да го направят, ще Ви останат приятели за цял живот.

Козирог

Някой от по-възрастните Ви роднини или авторитетни хора, които от известно време е наблюдавал Вашите действия, се готви да Ви каже, че се справяте отлично. Това е вярно, особено ако се има предвид сложната ситуация, която без усилие сте успели да преодолеете. Не трябва да игнорирате новите и интересни хора, които ще се срещат с Вас днес. Срещите с тях са подарък от Луната, която иска да Ви отдалечи от всички трудности и въобще от всичко, което може да бъде за Вас неприятно.

Водолей

Началото на деня Ви обещава големи успехи в болшинството лични инициативи. Именно по това време си заслужава да предприемете кратко пътуване и да повторите опита за обновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде посветена на експерименти, внедряване на новаторски методи и осъществяване на оригинални дългосрочни планове. Бъдете готови и за победи, и за неочаквани загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално положение изглежда напълно стабилно, затова се постарайте без нужда да не разрушавате своето благополучие.

Риби

Няма да е лесно днес на Вашия любим човек да разбере какво точно искате да получите от него и следователно – как да постъпи в създалата се сложна ситуация. Постарайте се да създадете доброжелателна атмосфера, която да му помогне по-бързо да се ориентира в това, което става.

c