Вторник, 19 март 2024

19.03.2024

Последвайте ни

Комедиен взрив: За кратко предстои смут в Добрич - пристигат Фицата и приятели (психо пациенти)

Предстои обещаващата много здравословен смях премиера на продължението на Бог Рок с група "Джинджифил". Организаторите съобщават, че новият концерт-спектъл се казва "Бай Рок" и ще ви зареди с авторска музика и много смях!

В Добрич, 29 септември от 19.30 часа в голяма зала на ДТ "Йордан Йовков", неустоимият Филип Аврамов и приятели обещават да разтърсят добруджанци.

Космическа новина! Дългоочаквано продължение на музикално-театралното шоу „Бог Рок” и неговия феноменален фронтмен Филип Аврамов в експлозия от изцяло авторски парчета и фолклорни мотиви с рок аранжименти! Той успява да събере на едно място – в себе си – всички пациенти на психиатриите, които имат санитарен полуден като ги обедини в грандиозен концерт-спектакъл Така най-сетне след 40 000 години групата „Джинджифил” , предвождана от този звезден комик се събира, за да изсвири, изиграе и изпее причините за появата на първите планети, първите черни дупки и съответно на първите жени във вселената!

Едно е сигурно – всички, които скучаят ще отидат в ада, защото по време на шоуто за публиката ще се организира екскурзия до Марианската падина, както и до други спирки във Вселената, а зрителите ще могат да си купят пръстен от Юпитер, или да вземат дейно участие в бригадирското движение на Хималаите. И най-важното – ще си отговорят на следните въпроси: Каква е връзката на Слънчевата система и Слънчев бряг? Какви са ползите от запознанството с неутрона? Каква музика се е изпълнявала на кръщенето на Аполон? И защо като кажеш, че си първия човек, първо ти се смеят, после те бият? Истински пътеводител до Големия взрив, през големия смях, със страхотна музика и необуздано настроение. Или както казва зрител, оцелял от шоуто: „Леле, беше грандиозно!”

"БАЙ РОК" е създаден по идея и текст на Филип Аврамов. Музиката и текстовете са на група "Джинджифил", на сцената ще бъдат Филип Аврамов, Калин Вельов, Милен Кукошаров, Цветан Андреев и Марияна Добрева-Велева. Продуцент на спектакъла е Feri Art. "БАЙ РОК" се реализира с подкрепата на Министерството на културата.

Билети се предлагат на касата на драматичния театър и в мрежата на EVENTIM.BG Информация и билети - на Билетен център на ДТ"Йордан Йовков" - гр. Добрич / от 9.00 до 18.00 часа/ и на тел: 058/ 605 5730885387319 От ДТ "Йордан Йовков" напомнят, че заради пандемичната обстановка залите се запълват на 50 %.

c