Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Търсят мнението на гражданите за новата транспортна схема на Добрич

На 17 септември (петък), ще се проведе заключителното обществено обсъждане на Новата транспортна схема на град Добрич, информираха от Общинска администрация.

Заключително обществено обсъждане на Новата транспортна схема ще се проведе от 17.30 часа в Голямата заседателна зала /етаж2/ и неприсъствено чрез платформа WEBEX за видеоконферентна връзка, отговаряща на изискванията за мрежова информационна сигурност.

Припомняме, че практиката през последните месеци е обществените обсъждания да се провеждат чрез WEBEX. От Общината уточняват, че възможностите са същите:

  • линк https://dobrich.webex.com/meet/webex - за включване онлайн.
  • Може да се свали приложението WEBEX, чрез което да се участва в обсъждането
  • може да се влезе и директно през браузъра - чрез въвеждане на име и email.

"Въпроси и коментари можете да отправите на място по време на самото обсъждане и онлайн – чрез линка за участие. Можете да изпращате писмено своите въпроси и коментари на e-mail dobrich@dobrich.bg или заведени в деловодството на Община град Добрич до 17.09.2021 г. – 14 часа."

Окончателният вариант на Новата транспортна схема е публикуван на интернет – страницата на Община град Добрич в изведената актуална тема „Нова транспортна схема“ - ТУК

снимката е илюстративна

c