Водещи новини - дясно Общество Спорт

Открива се Параолимпиадата с участието на Милена Тодорова от Добрич (+линк за прякото излъчване)

Тази вечер в Токио (14.00 часа българско време) се откриват Параолимпийските игри, в които ще участва и представител на Добрич – състезателката по спортна стрелба Милена Тодорова.

За Про Нюз Добрич Милена сподели от олимпийското село, че се чувства спокойна и уверена и е настроена положително. Спортистите обаче се оплаквали от високите температури и голяма влажност, както и от много комари.

За Милена е огромна чест да бъде знаменосец на българската делегация по време на церемонията по откриването на Игрите. Тренировките й в стрелковия комплекс ще започнат от утре – 25 август. Първият старт на Милена Тодорова в дисциплината R4 е на 30 август, а на R5 е на 1 септември. Добричлийката е готова да покаже най-доброто от себе си.

Това ще бъде второ участие на Тодорова в Игрите, след Рио 2016.

Четирима са българските представители в Токио – Милена Тодорова и лекоатлетите Ружди Ружди, Християн Стоянов и Фатме Исмаил.

4400 параолимпийци ще участват в Игрите, които ще се проведат от 24 август до 5 септември в японската столица. Състезанията са в 23 вида спорт.

На този линк ще се излъчи пряко откриването на Игрите от 14.00 часа българско време днес → https://www.youtube.com/watch?v=2cW1-plwqeQ

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *