Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

До 20 % отстъпки и възможност за ваксиниране предлага Албена през август

Възможност  за безгрижна ваканция предлага курортът Албена. Всеки избрал да почива там български гражданин може да се ваксинира в Медика Албена.

Възползвайте се от цените с отстъпка на уникалната оферта и комбинирайте лятната ваканция с превенция за здравето, защото в Медика Албена няма никакви ограничения или опашки, когато говорим за грижа за здравето, посочват от курорта.

Туристическият комплекс предлага 20% отстъпка за почивка в четиризвездния хотел „Калиакра Бийч“ с промо код 21AUGUST20 и 15% отстъпка за хотелите „Малибу“, „Сенди Бийч“, „Лагуна Гардън“ с промо код 21AUGUST15.

Офертата важи за резервации, направени за периода 20 – 23 август или 27 август – 30 август. Промо кодът може да се използва при минимум 3 нощувки само в посочените по-горе периоди.

От туристическата компания припомнят, че в Медика Албена функционира кабинет за COVID ваксинация. Тук можете да се имунизирате, както вие, така и цялото ви семейство, без предварителна заявка, в рамките на работното време на Медицинския център от 09:00 до 17:00 ч.

Курортен комплекс Албена стана първият курорт по Черноморието и в цяла България, който получи стикер „100% ваксинирани“. Стикерът е изготвен от Министерството на здравеопазването и днес бе представен и символично залепен от министъра на туризма Стела Балтова.  Албена бе и първият комплекс, намерил успешно решение за осигуряването на място за настаняване за карантинирани контактни лица, в случай на установяване на заразен с COVID-19. 

c