Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Прокуратурата се самосезира за побоя над председателя на ОбС в Каварна Й. Стоянов

Прокуратурата се е самосезирала по случая с побоя над председателя на Общинския съвет на Каварна Йордан Стоянов и е разпоредила на полицията да направи проверка, съобщи за Про Нюз Добрич Бонка Костадинова – прокурор в РП-Каварна. Тя обясни, че самият Стоянов към момента не е подал сигнал в полицията.

Пребиха председателя на Общинския съвет в Каварна Йордан Стоянов

„Когато дойде преписката ще преценим дали има състав на престъпление от общ характер или от частен и дали ще бъде образувано производство. Трябва да изясним дали това е личен конфликт или е свързан с поста, който заема Йордан Стоянов“, посочи прокурор Костадинова.

Както вече Про Нюз Добрич съобщи, Стоянов е бил нападнат и ударен около 5.00 часа вчера сутринта. Ударът е бил в лицето, в резултат на което устата му е сцепена. След това изгубил съзнание, съобщи самият той пред медията. Нападението е станало в дискотека „Макома“, където Стоянов е празнувал със съученици 20 години от завършването си.

Там собственик на заведение в Каварна е отишъл при него с въпрос дали той ли е този, който иска да събори обекта му. След отговор от Стоянов, че, ако заведението е незаконно, ще бъде съборено, последвал и ударът.

https://pronewsdobrich.bg/2021/08/15/prebiha-predsedatelya-na-obshtinskia-savet-v-kavarna-yordan-stoyanov/
c