Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Димитър Данчев, БСП за България: Гласувах българите да не живеят в бедна и корумпирана страна

„На първо място гласувах за това българите да не живеят в бедна и корумпирана страна. Гласувах, за да могат възрастните и младите хора у нас да получат достойни доходи, а предприемчивите да могат да развиват конкурентноспособно българско производство. Гласувах, защото вярвам, че българите заслужават повече, а България има много по-голям потенциал от това, което се случваше през последните години.

Разбира се, гласувах, защото съм убеден, че с правилните политики и хора, например в Добруджа, можем да имаме нормално водоснабдяване, устойчиво земеделие и туризъм, редовен междуселищен транспорт. Няма да скрия, че гласувах срещу модела на управление, в който властта се упражнява със зависимост и с усещането за безнаказаност. И не на последно място гласувах, за да направим промяната, която започна на 4 април сигурна и необратима“. Това каза водачът на листата на коалиция „БСП за България“ Димитър Данчев. Той даде своя вот в 26-та секция в ОУ „Христо Ботев“.

Разбирам, че на много места има проблем, в т.ч. и тук в Добрич, с електозахранването в някои секции. Стана ясно, че още във вчерашния ден машината в една от секциите не е сработила и е преминато изцяло на хартиено гласуване. Надявам се, че изборният процес ще премине нормално, че няма да има повече затруднения. Че ще има висока избирателна активност. Обръщам се към всички добричлии, към всички хора от област Добрич да излязат да упражнят правото си на глас. Това е гаранция за демократичността и честността на вота.“

c