Водещи новини - дясно Култура Общество Спорт

„NNS Crew” от Добрич спечели квоти за световни шампионати в САЩ и Хърватия

Квоти за участие във финалите на два световни шампионата по танци спечелиха талантливите изпълнители на Спортен клуб „ NNS Crew” от Добрич с ръководител Миглена Георгиева. Това стана възможно благодарение на отличното им представяне в две танцови надпревари, които се проведоха преди дни в Пловдив.

„NNS Crew” участва в състезанието „Hip Hop International”, което се проведе след 9-годишна пауза. Победителите в него получават квоти за участие в световните финали, които се провеждат ежегодно в САЩ. Тази година те ще са през август. В състезанието „Hip Hop International” спортният клуб от Добрич спечели второ и трето място. В писмо организаторите информират „NNS Crew”, че класирането на клуба в Топ 3 му дава правото да представлява България на световните финали.

Другото отлично представяне на добричките танцьори бе в квалификацията за световния шампионат „Dance Star – World Dance Master” в Хърватия. В събитието в продължение на 4 дни 7 000 финалисти мериха сили в различни направления и възрастови групи. В надпреварата СК „NNS Crew” спечели първо и трето място. За Про Нюз Добрич Миглена Георгиева сподели, че още нямат окончателна информация от организаторите, но класиранията би трябвало да им осигурят квоти за финалите на „Dance Star – World Dance Master”.

Follow Me:

Related Posts

  1. папаз титев says:

    ЧЕСТИТО ЗА КЛАСИРАНЕТО, НО НЕ ПОДЛЪГВАЙТЕ ДЕЦАТА С ПРАЗНИ НАДЕЖДИ ЗА АМЕРИКА. РЪКОВОДИТЕЛКАТА ЛИ ЩЕ ИМ ПЛАТИ РАЗХОДИТЕ ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *