Водещи новини - дясно Добрич Общество

Ясни са победителите в конкурса на Община Добрич за най-добра градинка

Приключи общинският конкурс за най-красиво междублоково пространство в Добрич „Добри примери има“. Тази година в него се включиха 21 добричлии, които представиха своя и на своите роднини, приятели и съседи труд.  Всички са подходили към задачата с много творчество и старание и журито бе истински затруднено да избере победителите.

На първо място в конкурса се класира градинката на Виляна Димитрова от Балик, бл. 27. Второто място зае Тихомир Иванов с градинка на ул. „Любен Каравелов“ 17. Мария Петкова от кв. „Строител“ бл. 71 грабна трето място. Победителите получават ваучери за по 50 лева от Praktiker, а всички участници могат да получат комплект разсад на летни цветя от разсадника на Община град Добрич.

От общината благодарят на всички отзовали се на поканата за участие в конкурса. „Радваме се, че в Добрич има толкова много хора, които се грижат за околоблоковите си пространства с творчески подход и невероятно чувство за красота. Надяваме се, че догодина, вдъхновени от примера на съгражданите си, в конкурса ще се включат още повече добричлии със своите прекрасни градини и балкони“, посочват от Общината.

Награждаването на победителите ще се състои на 17 юни от 11.00 часа в Малката зала на Община град Добрич, а разсадът ще може да се получи от 21.06.2021 г. от 08.00 до 17.00 ч. от разсадника на Общината.

Follow Me:

Related Posts

  1. Илиян says:

    Браво на победителите . с
    Срамота към общината пари ли нямате че ви се досвидяха да дадете повече ,как ще насърчите хората да подържат градинките ,дефакто да свършат вашата работа .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *