Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Първи солов концерт на Александър Петров и приятели в Добрич

Младият певец и поет Александър Петров предстои да се изяви на родна добричка сцена с първия си солов концерт, озаглавен "Ще продължа".

Александър Петров - поет, певец и дългогодишен възпитаник на Студио за поп-рок певци „Сарандев" при Младежки център – Добрич, през тази година завърша своето средно образование в ЕГ "Гео Милев" и поема по пътя на творческото и личностно израстване. За концерт-спектакъла, Алекс обещава изденади - съчетание от хитова музика, слово и танц. От сцената на концертната зала на Младежки център ще прозвучат български и чужди поп песни из репертоара на Лили Иванова, ФСБ, Миро, Графа, Дамян Попов, Били Айлиш, Майкъл Бубле, Ищар, Стинг и много други.

Сред приятелите на младия артист, които също ще се изявят на сцената са и актьорите от Детски музикален театър "Дея" с ръководител Лана Анцаридзе, както и изпълнителите Димитрина Германова, Мартин Стоянов и Росен Петров от Студио „Сарандев” с вокален педагог Елена Карабельова.

Концертът ще се състои на 22 юни от 19 часа в Концертната зала на Общинския младежки център "Захари Стоянов". Входът ще е с билети на символична цена от 1 лв.

c