Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Главният държавен здравен инспектор бе на работна визита в Добрич

На работна среща днес, Областният управител и главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев са обсъдили темпа на ваксинация и готовността на област Добрич за старта на активни летен сезон.

От областна администрация информираха, че Васил Карапанчев и доц. Кунчев са обсъждали актуалната обстановка във връзка със старта на активния летен сезон, както и организацията и спазването на противоепидемични мерки по време на предстоящите избори за народни представители.

По време на срещата областният управител и главният държавен здравен инспектор са обсъждали актуалната обстановка по отношение на спазване на противоепидемичните мерки и осигуряване на нормално протичане на активния летен сезон. Коментиран е бил и темпа на ваксинационния процес, като и двамата споделили мнение, че е необходима по-всеобхватна кампания. В хода на разговора се е коментирала и организацията на предстоящите избори за народни представители на 11.07.2021 г. и спазването на въведените противоепидемични мерки в изборния ден.

Заедно с доц. Кунчев, на срещата е присъствала д-р Светла Ангелова - диектор на Регионална здравна инспекция Добрич, която е потвърдила доброто сътрудничество с областния управител, както и уверение в подкрепата на институциите за вземане на всички нужни мерки за нормално протичане както на изборния процес, така и на активния летен сезон в местата за почивка по Добруджанското Черноморие.

По-рано днес, доц. Кунчев бе на посещение и във ваканционно селище Албена.

снимка - архив

c