Водещи новини - дясно Здраве Общество

Временни противоепидемични мерки разпореди кметът на Тервел

Временни противоепидемични мерки на територията на община Тервел до 31 юли разпореди със своя заповед кметът инж. Симеон Симеонов.

Според тях провеждането на присъствени групови занимания в езикови, образователни и други обучителни центрове и школи, организирани от училищата, Центъра за подкрепа за личностно развитие “Малкият принц”, читалища, клубове на пенсионера се допуска при спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 метра, носене на защитни маски за лице, хигиена на ръцете, редовно проветряване на всеки час и дезинфекция. Според заповедта провеждането на спортни състезания с публика се допуска при заемане на не повече от 50 процента от местата, спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 метра и носене на защитни маски за лице.

В Дома за стари хора “Радост” в с. Полковник Савово се допускат посещения на външни лица по изключение и по преценка на директора при спазване на въведените противоепидемични мерки и представяне на декларация от посетителя, че не е в контакт със заразно болни, няма признаци на остро респираторно заболяване и ще спазва мерките.

С цялата заповед можете да се запознаете тук:

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *