Четвъртък, 02 май 2024

02.05.2024

Последвайте ни

Най-добрите модели на България идват в Албена за 21-ата Модна Фиеста

В продължение на няколко дни и вечери, на откритите сцени на Албена, ще се покажат елегантни, плажни облекла и аксесоари, заедно с изпълненията и шоуто на известни български изпълнители, съобщи продуцентът Мариана Аршева.

Дефилетата, по време на фиестата, ще бъдат само на открити сцени, на плажа ще започнат на басейн „Калиакра Маре“ с колекциите бански облекла на „Сенсейшън“, „Марини фешън“, „Маркос“, „Лайфстори“, „Каролин“, „Марлин“ и др. Вечерите, също ще бъдат на открито, на уникалните външни сцени на комплекса пред хотелите „Калиакра”, „Фламинго Гранд” и „Маритим Парадайс Блу”. Началото ще бъде поставено от невероятната дизайнерка Стефка Гущерова, която винаги има с какво да изненада публиката.

Традиционно фиестата ще бъде закрита със сватбена колекция.  На модната фиеста са гостували до момента световноизвестните дизайнери Денис Смирнов, Салваторе Куоколу, два пъти губернатора на щата Невада, откривателят на Шарън Стоун, криейтив директорите на Жан Люк Амслер и др. За 20 години, продуцентката Мариана Аршева изчисли, че събитието е било посетено от хиляди дизайнери и гости.

По време на фиестата ще има състезание за инфлуенсъри, фотографии и рисунки, като темата е „Море,  мода, модна фиеста“.

Най-красивият мъж на България Диан Христов, избран след допитване във фейсбук за най-красив мъж на хилядолетието, ще влезе в ролята на капитан Сюркуф или Тигърът на седемте морета. Ще има морски битки, звън на шпаги, украсени с битки за любимата. Диан Христов ще си партнира на сцената, заедно с латино бойс бандата „Максимус”, които пристигат за фиестата, заедно с топмодела Гергиос Сърбинов, познат като Мистър София 2019, Мистър Фитнес 2018. Момчетата от „Максимус” стигнаха до финала на „България търси талант” и ще пренесат същото гладиаторско шоу и в Албена. Хореографи на шоуто са Айвън и Начо Паскал. Начо, който е бил на една сцена с Иглесиас, ще представи големия си хит „Дай ми”, както и новите си латино парчета. Момчешката група ще дефилира с традиционните пиратски костюми, ще участват и в дефиле с облеклата на най-добрата дизайнерка на мъжки вратовръзки, Ангелина Данова за Анджи фешън.  

c