Четвъртък, 02 май 2024

02.05.2024

Последвайте ни

Вандалските прояви в Ген. Тошево продължават, липсват огледалата на училищен автобус

Снимка, от която е видно, че липсват огледалата на училищен автобус, публикува в сайта си Община Генерал Тошево. От там посочват, че отново множество са обектите, засегнати от недобросъвестни граждани.

Кошчетата за боклук и едно от осветителните тела на фонтана са поредното посегателство върху общинската собственост по време на празничните дни. От местната администрация припомнят, че под набезите на вандали попадаха соларната беседка, която бе монтирана на градския площад преди месец, а вече соларният панел, който се намира на покрива на съоръжението, е надраскан и капачетата на USB-отводите липсват. Чешмата и пътните знаци на площадката за безопасност на движението, които се намират на входа на градския парк, също са част от множеството обекти на необуздана агресия.

От Общината посочват, че до колкото могат подновяват и отремонтират изключително бързо и в кратки срокове пораженията. „Но не трябва да бъдем безучастни и безразлични към безскрупулните прояви на вандализъм”, допълват от там.

Общинското ръководство на Генерал Тошево апелира за отговорно отношение към общинската собственост. Призовава гражданите, които имат информация за нарушители на реда и вандалски прояви, да подават сигнали както на полицейските власти, така и към Общината на тел: 05731 20 20.

c