Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 1 май – Водолей с експерименти в любовта, Дева се отдава на безделие

Овен
Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички събития през този ден, но усилията Ви да промените ситуацията ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на вече съществуващите. Много голяма е вероятността за поява на професионални трудности, с които ще се наложи да се справяте самостоятелно. Подкрепата на близките няма да е пълна и далеч не всякога ще Ви разбират правилно, но като цяло отношенията Ви ще са спокойни.

Телец

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска с нещо силно да Ви зарадва, но задачата ще се окаже съвсем не толкова лесна, защото в това отношение Вие сте личност доста поразглезена. Добре ще бъде, ако се опитате искрено да се зарадвате на направеното : все пак за Вас са се старали…

Близнаци

Не бъдете категорични в отношенията с Вашия любим човек! Гъвкавият подход ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се ситуация, както и да намерите най-добрия изход. Всъщност, може и да не се налага да търсите изход, защото всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.

Рак

За Вашия знак днес най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко неотложно опитайте да се справите, докато е още рано. След това си направете план, как ще прекарате вечерта и най- вече къде. Не мислете за работата, защото ако оцените „мащаба на бедствието”, няма да сте доволни от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата – те са необходимо зло…

Лъв

Доста ангажиран ден, но при добра организация бихте могли да свършите дори повече от очакваното. Добре е да не се отказвате от замислите и плановете си.

Дева

Занимавайте се с онова, което не изисква усилия – този ден трябва да бъде лек и само при това положение ще премине добре. Така също избягвайте да следите сериозни неприятни разговори, изясняване на отношения и ситуации, в които се чувствате дискомфортно. Както всички представители на знака, и Вие обикновено сте много дейни, но днес с удоволствие ще се отдадете на безделие. Много полезно би било, да поглезите себе си – например със СПА-процедури. Каквото и да предприемете, обличайте се топло – не е изключено, да се простудите.

Везни

Знаете от всичко по малко, а това Ви дава възможност за изява в най-различни светски или професионални ситуации. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си таланти. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете енергията си на веднъж в няколко посоки.

Скорпион

Събитията през това денонощие ще Ви донесат преимуществено приятни преживявания. През това време ще имате възможност да удовлетворите много от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и фантазии.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите , независимо каква – психологическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекалено привързани към удобствата, лениви и капризни. Това е явно неподходящ момент за нови начинания. Прекарайте този ден така, както Ви се харесва.

Стрелец

Днес в обсега на Вашата територия ще се сблъскат двама бойно настроени човека, и от шума, който ще се вдигне, ще Ви се прииска да се скриете някъде по-далече. Намерете място, на което може да се скриете, или човек, на чието рамо може да поплачете. Само пред хората трябва да съумеете да се държите подобаващо. Не показвайте своите чувства пред обкръжаващите , и в скоро време хората, които толкова са Ви дразнили, ще се научат да уважават чуждото лично пространство.

Козирог

Днес ще Ви осени озарение или ще Ви стане известна някаква служебна информация. Възползвайте се от това умно. Тази информация може да окаже значително влияние на проекта, в които сте ангажирани, и която ще Ви превърне от бег-вокал в истинска суперзвезда. Готови ли сте за светлината на прожекторите. Задръжте онова, което знаете, още няколко дни, и подтиснете изкушението с един скок да изпреварите конкурентите. В края на краищата, от къде знаете, че и те не разполагат със същата информация?…

Водолей

Как се обръщате към Вашия любим човек? Няколко нежни думи и навярно това е всичко?… А всъщност от името на Вашия любим човек може да измислите толкова много ласкави производни! За Вас е най-подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

Риби

Днес Вашият любим човек ще се прояви като забележителен събеседник: ще Ви бъде много обидно да приключите разговора с него, но рано или късно ще трябва да направите това, защото, макар и от време на време, се налага да се поспи. Остава само да разчитате на това, че подобни вечери ще се повтарят във Вашия живот нееднократно.

Източник: Ламята

c