Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

В Кранево се готвят за фестивал на цацата, ще го има ли зависи от пандемията

35 хиляди лева се осигуряват от бюджета на Община Балчик за организацията на фестивала на цацата в Кранево. Сдружението организатор "Зелени посоки" е заложило датите 11, 12 и 13 юни, а мястото-  центърът на курортното селище, съобщава Радио Варна.

През 2020 година имахме пълна готовност за провеждане на фестивала, но епидемичната обстановка и рестрикциите, наложени в цялата страна, попречиха за това. Всички артисти, ангажирани през 2020 година, са потвърдили участието си на фестивала и през 2021, включително световната звезда Marty Cintron - No Mercy, обявен в програмата ни за миналата година, пишат организаторите до спонсора Община Балчик.Дали ще се проведе четвъртото издание на фестивала, заедно с откриването на сезона в Кранево, ще зависи от пандемията и ограниченията, свързани с нея.
Силно се надяваме обстановката и условията за провеждане на един от емблематичните за Северното Черноморие фестивали да са подходящи и да можем заедно да се забавляваме с много бира и цаца в Кранево, пишат от "Зелени посоки".

c