Водещи новини - дясно Здраве Общество

Д-р Светла Ангелова: Бъдете здрави и честит празник, уважаеми здравни инспектори!

Честит празник, уважаеми здравни инспектори!

Областният координационен щаб и директорът на Регионална здравна инспекция Добрич д-р Светла Ангелова честитят професионалния празник на здравните инспектори, който се чества на 15 март. Специалността “санитарен инспектор” е създадена с Постановление на Министерски съвет на 15.03.1967 г., променена в годините на “здравен инспектор”, и вече над половин век, избралите тази професия са се посветили на задачата да опазват човешкото здраве.

Здравните инспектори днес са хората на първа линия, изправени пред изпитанието денонощно в борбата с коронавируса. “Благодаря на колегите, които неуморно изпълняват своя професионален и човешки дълг към обществото” – казва директорът на РЗИ Добрич – д-р Ангелова и пожелава на колектива на РЗИ Добрич здраве и удовлетвореност от свършената работа.

Областният координационен щаб поздравява целия екип на Регионална здравна инспекция Добрич, като пожелава на колектива и ръководството на здравната инспекция да са здрави, да имат сили и търпение, защото в моменти като този – във време на епидемия, обществото има най-силна нужда от професионализма на здравните инспектори.

Бъдете здрави и честит празник, уважаеми здравни инспектори!

С уважение,

д-р Светла Ангелова – директор РЗИ Добрич

Областен координационен щаб към

Областен съвет по здравеопазване Добрич

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *