Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Преизбраха Добри Драгнев за председател на Областния съвет на БЧК в Добрич

Добри Драгнев бе преизбран днес за председател на Областния съвет на БЧК, съобщи за Про Нюз Добрич директорът на милосърдната организация д-р Артюн Еринозов. Това стана на Отчетно-изборно общо събрание на Областната организация на БЧК. Събранието се проведе в редуциран състав, за да бъдат спазени всички противоепидемични мерки и указанията от Националния съвет на БЧК.

На форума бе отчетена дейността на областната организация за 4-годишния мандат. Отчетът бе изнесен от председателя Добри Драгнев. Беше избрана Областна контролна комисия в 3-членен състав. Отчетено бе изпълнението на бюджета за 2020 година и бе приет такъв за 2021 г. Гласувани бяха насоки за 4-годишното развитие на организацията и план за настоящата година.

Избран бе нов Областен съвет с председател Драгнев, който е 7-членен. Заместник председатели са Соня Георгиева и Иван Иванов, а членове – Илияна Кашева, Миглена Иванова, Веселин Димитров и Татяна Жендова.

Видеопоздрав до делегатите на Общото събрание отправи председателят на Националния съвет на БЧК академик Христо Григоров.

c