Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Добри хора дариха 30 000 лева за лечението на онкоболната Нели от Каварна

„Прекрасни хора, благодарим Ви за това, че не спирате да дарявате от сърце за Нели. Благодарим, че споделяте, дарявате вещи и средства, за милите думи, за куража, който давате, за всичко, което правите. Трогвате Нелка всеки ден, а това лекува не по-малко от самите медикаменти! „Това написаха в социалната мрежа организаторите на кампанията за набиране на средства за лечението в Турция на онкоболната Нели от Каварна.

Припомняме, че в първите дни на годината младата майка се обърна с апел за помощ. Тя сподели, че парите й в банковата й сметка са свършили, отворени са и повечето от благотворителните кутии за набиране на средства.

Благодарение на всички вас до момента се събраха 29 962 лв., съобщават организаторите на кампанията. И допълват, че са необходими още около 25 000 лв. до събиране на сумата за химиотерапиите. Посочват, че всичко е динамично, това е сумата само за вливките, без скъпоструващата терапия, която се налага също да се провежда, но която се определя на момента. Тя не може да бъде оферирана предварително, затова молим ви, не спирайте Вашата подкрепа, допълват организаторите.

Начините, по които можете да помогнете на Нели, са:

Дарителска Банкова сметка:

BG30BPBI79384061908401

Пощенска банка

BIC: BPBIBGSF

град Каварна

PayPal: n.marinova7@gmail.com

HelpKarma: Заедно да спасим Нели.

c