Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

С нов началник е Отделението по кардиология на болницата в Добрич

Нов началник има Отделението по кардиология на Многопрофилната болница на активно лечение /МБАЛ/ в Добрич, съобщи за Про Нюз Добрич изпълнителният директор на лечебното заведение д-р Георги Желязков. Това е д-р Косте Костойчиноски от Варна.

За него д-р Желязков сподели, че е с много голям потенциал, изключително ерудиран млад лекар. Занимава се много активно с ехография, има много голям опит в кардиологични инвазивни отделения.  Д-р Костойчиноски работи основно в Добрич, продължава да преглежда и във Варна.

Изпълнителният директор сподели още, че е закупен нов модерен ехографски апарат за Кардиологично отделение. Той е изключително актуален и благодарение на него гражданите на Добрич имат възможността да бъдат диагностицирани с една от най-добрите апаратури, които съществуват. С него работят д-р Костойчиноски и екипът му, вече много точно са диагностицирани няколко тежки случая.

Има голям интерес към водещите кардиолози, които извършват прегледи в Медицински център „Добрич” на МБАЛ, съобщи д-р Желязков. Както Про Нюз Добрич писа инициативата стартира днес с прегледи на д-р Георги Маждраков. Следващия понеделник ще преглежда д-р Любозар Никитасов, а по-следващия - д-р Костадин Кичуков. Прегледите в петък се осъществяват от д-р Косте Костойчиноски. 

c