Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Над 100 са членовете на партия „Има такъв народ“ в област Добрич

Членовете на партия „Има такъв народ“ в област Добрич вече са над 100, а само в областния център – над 50, съобщи за Про Нюз Добрич областният координатор Дилян Господинов.

„Структурирани сме във всички общини, в момента набираме членове. Процесът върви добре, въпреки че хората имат малко страх да се отъждествят с нас. В малките общини назначенията са партийни и ако не си от ГЕРБ, трудно ще получиш работа. Хората ни подкрепят и ни симпатизират, но не искат да застанат с лицата си, страхуват се да не загубят работата или бизнеса си“, коментира Господинов.

В страната членовете на партията на Слави Трифонов вече са над 10 000. Почти са готови партийните програми във всички сектори. „След Нова година ще започнем да запознаваме с тях хората по места. Основната ни цел е да се премине към мажоритарна система, да намалим броя на народните представители на 120, да се намали партийната субсидия на 1 лев. Считаме, че по този начин България може да тръгне по нормалния път“, добави областният координатор. 

c