Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Топ шоколатиери майсторят бутикови бонбони за ценители от Добрич

Двамата най-добри шоколатиери в България - Ради Стамболов и Боби Екзархов, които и шеф-сладкарят Вяра Торозова сътвориха коледния сюрприз за клиентите на ресторант Walnuts Life&Food в Добрич.

Те създадоха лимитирана серия от 99 бройки бонбониера Walnuts Life&Food, включваща девет ръчно направени бонбона с уникални вкусове.

Решихме да направим нещо, което е ново и интересно за Добрич, сподели за Про Нюз Добрич собственикът на ресторанта шеф Димитър Димитров.

Има бонбони с 18-годишно уиски, с ликьор Драмбуйе, спешъл фрут, Джак Даниълс, ягода, с карамел, с черна череша Амарена. Три от бонбоните са по рецепта на Вяра Торозова, други три са на Ради Стамболов, а останалите са по рецепта на Боби Екзархов. Цялостното изпълнение е в шоколатиерницата на шеф Ради Стамболов.

Произведена е лимитирана серия от 99 кутии по 9 бонбона в различни цветове - червен, жълт, жълто-бял, розов, със злато. Подходящи са за всеки миг и всеки повод и компания, категоричен е шеф Димитров.

Казва, че интересът към бонбониерите Walnuts Life&Food е много добър. Две трети от кутиите са продадени.

Цената на бонбониерата е 19.90 лв., като тя може да бъде закупена на място в ресторанта или поръчана на телефон 087 770 0057 или на лично съобщение на страницата във фейсбук.

Сред клиентите има фирма от Добрич, която е закупила 15 кутии за Коледен подарък за работниците си. Бонбониери са отпътували за Силистра, Варна, София, Русе, Шумен. Няколко кутии заминават за Гърция. Клиентка от Швейцария е поръчала 7 кутии бонбони, които трябва да се доставят в Коледната нощ на нейните родители в София.

„Отново получаваме много сериозна подкрепа от нашите клиенти, големи сме длъжници на хората, които ни подкрепят. Надявам се, че ги радваме с това, което правим и затова получаваме тяхната подкрепа“, сподели шеф Димитров.

c