Водещи новини - дясно Здраве Общество

Нели от Каварна отново с апел за подкрепа, нужни са още над 50 000 лева за лечението ѝ

С молба за помощ към своите дарители се обръща онкоболната самотна майка от Каварна Нели Маринова. Тя споделя, че след броени дни й предстои поредната вливка химиотерапия и имунотерапия на стойност 7000 евро. „Последните дни само се моля да съм добре и да не се налага допълнително лечение, защото останалите 1500 €, които ще преведа, ще са крайно недостатъчни. Само нощувката е 350 €”, написа в социалната мрежа младата жена.

Тя споделя, че й предстоят общо още четири вливки, а набраните средства са свършили. По думите й четирите курса са по 7 000 евро, което е около 56 000 лева, сума, непосилна за семейството й. „Отново разчитам на Вашата подкрепа и помощ и знам, че парите ще се съберат”, изразява увереност Нели. И допълва, че вярва, че с помощта на дарителите й няма да се наложи да прекъсне лечението си.

„Вярвам, че по Коледа, а и не само, стават чудеса. Знам, че Вие сте моето чудо и ще ми помогнете да оздравея напълно, за да мога да се радвам на детето си, за да може то да е с мама, за да мога да го видя как расте!

Моля Ви, помогнете ми да мога да се радвам на моето малко съкровище Борис, който ми дава сили да се боря и да победя!”, написа онкоболната жена.

Припомняме, че Нели Маринова е с рак на шийката на матката. За лечението й можете да помогнете чрез:

Дарителска сметка:

    IBAN:BG30BPBI79384061908401

    BIC: BPBIBGSF

    гр. Каварна

    Титуляр: Нели Георгиева Маринова

PayPal: n.marinova7@gmail.com.

Help Karma: Заедно да спасим Нели.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *