Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Традиционната кампания „Благотворителна Коледа” стартира в Ген. Тошево

Традиционната благотворителна кампания „Благотворителна Коледа” 2020 ще се проведе и тази година в община Генерал Тошево. „Въпреки изключително тежката стопанска година и пандемията от COVID-19, хуманността изисква от нас да дадем надежда и дори малък повод за гордост на всички наши съграждани. Да възвърнем тяхната вяра, че доброто побеждава, макар и с малки стъпки. Да дадем заявка за достоен живот на всеки. Длъжни сме да го направим”, споделят от местната администрация.

От там посочват, че и днес има семейства, самотни възрастни хора или такива, сполетени от бедствия и инциденти, които живеят под прага на бедността. Те нямат възможност да посрещнат коледните и новогодишни празници в уютна и топла атмосфера, с отрупана трапеза, заобиколени от своите близки.

Техният шанс е именно кампанията „Благотворителна Коледа” 2020. Шанс да почувстват подкрепа и подадена ръка в момент, когато това е най-необходимо.

Ако желаете да се включите в инициативата, моля, направете това до 20 декември на следната банкова сметка:

Община Генерал Тошево

  • IBAN BG44CREX92608414708700
  • Плащане / 445100
  • Токуда банк – офис Генерал Тошево.

Всеки дарител ще получи отчет за изразходването на предоставените средства/ продукти, а резултатите от благотворителната кампания ще бъдат оповестени в общинските и областните медии, както и на сайта на Общината.

c