Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Грейнаха празничните светлини в Каварна, готвят изненада и за Дядо Коледа

Украсеното с играчки и гирлянди коледно дърво в центъра на Каварна грейна с празнични светлини. Както и в останалите населени места в страната, каварненци станаха свидетели на светването на празничните светлини без традиционната празнична програма и без усмихнатите детски личица край елхата. Правим го в името на здравето и живота на всички ни, обяви каварненският кмет Елена Балтаджиева..

"Грейналите тази нощ светлини ни подсещат, че ни предстоят светли дни. Да ги посрещнем и преживеем с най-обичните си хора, в добро и с надежда за една мирна, здрава и благоденстваща 2021 г., пожела пред събралите се на централния площад жители на морски град.

Като компенсация за въведените противоепидемични мерки, на площада дойде Добрият старец.. "Както виждате, под тази елха има подаръци. Те са малко, защото шейната на дядо Коледа е развалена. Сега преговарям с него, за да му дадем един от общинските автомобили и в празничната нощ всички малчугани да получат подаръците си", обяви кметът Елена Балтаджиева. Обещанието бе дадено. Сега остава децата да са послушни и здрави, както и да дочакат отново Дядо Коледа, който независимо от решението на Националния оперативен щаб, още в първите часове на 25 декември ще обиколи всеки един дом, за да остави подаръци под елхата.

c