Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Момчетата от JEREMY? - жертва на нагъл пладнешки обир

Жертва на нагъл обир в центъра на столицата - рано тази сутрин, са станали членовете на рок група JEREMY?, сподели Ерсин Мустафов в свой пост в социалните мрежи.

За щастие музикантите не са пострадали, но крадците са успели да задигнат голяма част от апаратурата на рок бандата. Открадната е техника за над 6000 лева на групата JEREMY?, дрехи и лични вещи, намиращи се в паркиран автомобил, от който музикантите са ги разтоварвали. Най-непонятното за потърпевшите е, че кражбата е изключително нагла - извършена буквално за минути, докато момчетата се върнат за нов курс и следващата част от багажа си.

Само след ден групата е планирала да заснеме кадри за новия си клип. Момчетата от JEREMY? призовават, ако някой види техниката им в заложна къща или обявена за продажба в интернет, да се свърже с тях.

„Разтоварвах инструментите и когато се върнах видях, че огромна част от тях ги няма. В първия момент не знаех това кошмарен сън ли е или реалност. Китарният усилвател тежи около 30 кг. Вероятно крадците са били с автомобил, за да действат организирано и бързо", разказа в ефира на „Здравей, България" Ерсин Мустафов.

Повече за случилото се - какво точно е откраднато, за какво апелират от група JEREMY? и как колеги и техни приятели им помогнаха за да довършат работата си по нови клип, гледайте във ВИДЕОТО на NOVA.

c