Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Партията на Слави Трифонов откри офиса си в Добрич и представи координаторите си

В присъствието на заместник-председателя на партията „Има такъв народ“ Тошко Йорданов и на главния секретар Виктория Василева тази вечер беше открит офисът й в Добрич. Той се намира на ул. „Полк. Дрангов“ №2.

Областен координатор е Дилян Господинов възпитаник на Езикова гимназия „Гео Милев“, завършил международни икономически отношения във Великотърновския университет, от 15 години работи като управител на международна компания.

„Поводът да открием този офис не е да  демонстрираме излишна показност или фамозност. Да имаме място, където да се събираме и дискутираме с нашите членове текущите проблеми, както в града, така и в страната. Приех предизвикателството да бъда областен координатор, тъй като с ръководството имаме общи идеи, обща визия за промяна на политическата система и за разбиване на статуквото. Както Слави Трифонов, така и хората около него, са доказали във времето, че са хора с ясна визия, ясна и твърда позиция. И, най-вече, последователни в своите действия и намерения относно всички проблеми на обществото“, каза при откриването Дилян Господинов.

Той представи общинските координатори на партията. За град Добрич това е юристът Красимир Милков, Шабла – детската учителка Росица Монева, Каварна – Дарина Аргирова – собственик на хотел и туристическа агенция, Балчик – арендаторът Иван Ганев, за Тервел – юристът Живко Жеков, Крушари – Добри Христов, бивш директор на училището, Генерал Тошево – Драгомир Пенчев, който се занимава с недвижими имоти, за община Добричка – Стефан Костов, който работи  застрахователна компания. Секретар на организацията в Добрич е Владимир Трендафилов – актьор в ДТ „Й. Йовков“.

„Хубаво е, че има хора, които не ги е страх. Хора, които имат желание да направят нещо, писнало им е просто да стоят и да търпят поражения, или само да мрънкат“, каза Тошко Йорданов.

Първата и единствена цел, за да направим партия „Има такъв народ“, е резултатите от референдума да се превърнат в закон, подчерта той. „Трябва да сме наясно, че ни чака много работа, че това е вършене на работа, а не нещо, с което да си галим егото. Това е работа за нас самите и за нашите деца. Вие сте хора, които сте решили да вземете нещата в свои ръце, а не да чакате някой друг. За нещата, които трябва да се случат, има много работа, ще трябва много време. Важно е да се подходи в правилната посока, за да може след това да живеем всички по-добре“, посочи още зам.-председателят на партията.

„Това, което ни предстои, е истинска битка. Защото изборите този път ще бъдат на живот и смърт, за някои. Не за нас, защото ние никога не сме се стремили към властта, заради самата власт. Никога не е била самоцел. Винаги сме гледали на властта като на инструмент, с който да можем да приложим нашите цели от референдума и всички онези добри идеи, които възникваха в процеса на писане на програмата за управление на „Има такъв народ““, каза Виктория Василева – главен секретар на „Има такъв народ“. Тя пожела „на добър час“ и изборни успехи на организацията в област Добрич.

c