Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

В условията на пандемия Walnuts Life&Food в Добрич залага на доставки по домовете и кетъринг

Екипът на Walnuts Life&Food в Добрич стриктно спазва противоепидемичните мерки срещу разпространението на коронавирус. Ресторантът е намалил капацитета си от 75 на 35 места, за да се чувстват клиентите сигурни, взети са всички необходими мерки, увери собственикът на един от най-посещаваните ресторанти в Добрич шеф Димитър Димитров. Ограниченията до шестима души на маса рефлектират върху организираните събития.

Всичко това поставя под въпрос съществуването на ресторантите у нас, включително и на Walnuts Life&Food.

Затова собствениците му са решили в условията на пандемия и наложените ограничения да се опитат да запазят работните места в ресторанта като стимулират доставки по домовете и кетъринг предложения, подходящи за всеки повод и вкус. По този начин ресторантът ще продължи да радва своите верни приятели и клиенти с богатство от вкусове и аромати.

„Залагаме на кетъринг – за коктейли, рождени дни, организирани мероприятия. Предлагаме хапки, десерти, торти. Така хората ще могат да празнуват у дома, но ще имат осигурена храна на високо ниво“, обясни шеф Димитров.

Екипът на Walnuts Life&Catering  вече има опит с предлагането на кетъринг. Осигурявал е такъв на прояви на BMW в София, на TV7, събития на John Deere, Mercedes, BlackSeaRama Golf , Каменица, Volvo. И по-важното е, че там, където досега са правили кетъринг, всички са оставали изключително доволни от креативността и начина на реализиране. Менюто ще се разработва според клиента – като бюджет, разнообразие, отчита се мястото, цветовете на общото решение на събитието, аранжиране.

От Walnuts Life&Catering  са подготвили богатство от вкусове, за да направят всеки празник неповторим.

За доставките до дома са разработили бургер меню, което включва 12 различни бургера. Ще има седмични менюта, както и тематични такива.

Ще правим всичко възможно, за да задържим персонала си, който е съставен от изключителни професионалисти. За да се случи това обаче трябва да помогне и държавата, подчерта още шеф Димитров.

Всеки, който търси не просто храна, а изживяване, но в дома си, може да търси Walnuts Life&Food.

Поръчки ще се приемат от 11.30 до 22.30 часа на телефон 087 770 0057 или на лични съобщения на ресторанта във фейсбук Walnuts Life&Food.
Само преди дни ресторантът представи новото си меню с есенно-зимен нюанс. В него ще намерите както предложения, приготвени с много внимание и любов, така и вкусни ястия с уникалния стил на Шеф Димитров.

c