Общество

Първи срещи с работодатели ще проведат младежи от Добрич

Нова инициатива – „Първи срещи с работодатели“, стартира Общински младежки център „Захари Стоянов” в Добрич. Тя цели да съдейства на млади хора, завършващи гимназиален етап от своето образование, за провеждане на срещи на място с работодатели от различни сфери.

По време на срещите младежите ще се запознаят с процеса на работа на съответното предприятие и необходимите професионални качества на служители за изпълняване на определена длъжност. Участниците ще могат да получат информация за професии в развити отрасли като селско стопанство, машиностроене, лека промишленост и услуги. Фирмите, които ще бъдат посетени, са „Фоли Арт“, „Неди стил“, „Тръбна мебел“, „Добруджа Експорт“ и „Никос Хранинженеринг“.

Младежите, които се включат в инициативата, ще имат възможност да посетят посочените фирми по предварително изготвен график. Срокът за записване продължава до 2 ноември включително и регистрацията се извършва онлайн.

Инициативата “Първи срещи с работодатели ” се организира по Проект  BGLD-1.003-0001 „Младежки център Добрич – Вашето днес“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

Формуляр за регистрация:

https://forms.gle/8CBBUdkMpKkfFHaB6

За повече информация, моля посетете линка на събитието:

https://fb.me/e/8tU4EjdGw

Сайт: www.ycd.bg

Facebook: Младежки център – Добрич

Ел. поща: info@ycd.bg.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *