Водещи новини - дясно Здраве Образование Общество

Три паралелки от различни училища в Добрич са поставени под карантина

11 служители на РУО Добрич са с положителни резултати за коронавирус. Други 10 работещи в институцията са карантинирани като контактни лица

11 от служителите в Регионално управление на образованието /РУО/ са поставени в изолация на домашно лечение, след като са установени положителни резултати за коронавирус. Изследването е направено по повод установен положителен резултат на служител на институцията. Други десет от работещите в РУО са поставени под карантина като контактни лица. Един от служителите е преболедувал и спрямо него не се налагат никакви мерки. Това съобщи секретарят на Областния координационен щаб и директор на Регионална здравна инспекция д-р Светла Ангелова.

11 служители на РУО в Добрич са с COVID-19

Трима ученици от училища в Добрич са също с положителни резултати за заразяване с коронавирус след направено изследване с Във връзка с PCR тест. Те са контактни в семейна среда. След установяването им, под карантина са поставени класовете, в които учат децата – един трети клас от ОУ „Хан Аспарух“, един трети клас от СУ „Св. Кл. Охридски“ и един девети клас от ЕГ „Гео Милев“.

Шестима гимназисти от Тервел и учител с COVID-19, три паралелки са под карантина

Във връзка с предстоящо пътуване извън страната са направени изследвания на ученици от ПГТО „Дочо Михайлов“ в гр. Тервел, чийто резултати все още не са излезли.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *