Здраве Общество

Над 75000 лева са събрани за лечението на онкоболната Жули от Добрич

Над 75 000 лева са събрани до момента за лечението в Турция на онкоболната Жулиета Василева от Добрич, съобщават организаторите на кампанията в нейна подкрепа. По банковата й сметка са постъпили 48 007.14 лева, чрез Хелпакарма са набрани 13 112.42 евро, а чрез Пейпал – 1 891.66 евро. Припомняме, че кампанията стартира на 4 октомври.

Организаторите споделят, че от дарителската сметка ще бъдат преведени 20 000 евро на болницата в Турция. След приемането на Жули в лечебното заведение ще има подробна информация относно лечението й и необходимите за него средства. Кампанията в подкрепа на 41-годишната жена продължава.

Припомняме, че Жулиета Великова, майка на 4-годишно момченце, вече три години се бори с коварното заболяване. Кошмарът й започва през 2017 г., когато е диагностицирана с карцином на шийката на матката. След направената операция и проведени 25 курса лъчетерапия се налага поставяне на уретрални стендове. През януари е открито вторично злокачествено образование на малкия таз, което притиска седалищен нерв и жената е прикована на легло. Заради усложненото й състояние и ниското й тегло (33 кг), в България не се ангажират да й бъде направена следваща операция.

Последната надежда за Жули  е лечение в турската болница American Hospital.

На онкоболната жена може да помогнете чрез дарителска сметка:

  •             Уникредит Булбанк,
  •             IBAN: BG02UNCR70001524152013
  •             BIC: UNCRBGSF
  •             Титуляр: Жулиета Петрова Василева

Дарение може да се направи и на

  •             ▶️PAYPAL: juli_magic@abv.bg
  •             ▶️HELPKARMA: https://bg.helpkarma.com/…/pomosht-za…/dashboard/preview.
Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *