Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Раздават наградите от томболата на участниците в пешеходните маршрути в Добрич

Днес – 5 октомври, и утре – 6 октомври, от 16 до 18.30 часа във фоайето на Концертна зала "Добрич” (Органова зала) ще се раздават наградите на печелившите в тамболата за участниците, преминали пешеходните маршрути на 22 септември в рамките на инициативата "Нестле за Живей Активно! 2020”, съобщават от Общината. Наградният фонд се състои от предмети за спорт и забавление, които да насърчат спортуването и здравословният начин на живот.

Припомняме, че в организираното от Община град Добрич събитие взеха участие 1861 добричлии. Целта на проявата бе градът да получи право да участва в обявения от „Нестле за Живей Активно 2020” общински конкурс за спонсорство на комбинирана площадка за спорт и забавление, подходяща и за деца с увреждания.

Резултатите от проведената в Добрич проява трябва да бъдат депозирани от общините-кандидати не по-късно от 10 октомври. Те ще бъдат разгледани от петчленна работна група (жури) до 30 октомври. В състава на журито влизат представители на Министерството на младежта и спорта, Националното сдружение на общините в Република България /НСОРБ/, инициативата „Нестле за Живей Активно”! и „Нестле България” АД.

Класирането на общините ще бъде обявено на страницата на НСОРБ, както и на сайта на „Нестле за Живей Активно” през декември.

c