Водещи новини - дясно Политика

От БСП-Добрич настояват Красимир Янков да напусне Народното събрание

На заседание Общинският съвет на БСП-Добрич прие единодушно позиция за Красимир Янков, народен представител от Добричкия избирателен район, който вчера обяви, че напуска БСП и Парламентарната група на БСП за България, като остава независим депутат.

В нея се заявява:

БСП-Добрич се разграничава от действията на Красимир Янков и изразява своята категорична позиция, че Красимир Янков, народен представител от Добричкия избирателен район и водач на листата на БСП, трябва да напусне Народното събрание. Като безпартиен народен представител, непринадлежащ към парламентарна група, какъвто се определя, той вече не изразява позицията на социалистите от Добрич.

Социалистите и симпатизантите от Добрич, които гласуваха на парламентарните избори 2017 г., са му дали доверието си да ги представлява в 44-ото Народно събрание. Със заявлението си за напускане на парламентарната група и БСП Красимир Янков вече не представлява друг, освен себе си.”

Такава позиция са покрепили и общинските съвети на БСП в общините Добричка, Тервел и Шабла – каза Мая Димитрова, председател на Областния съвет на БСП.

На заседание на областния съвет на БСП се изрази мнението, че общинските съвети на парията по  общини ще изразят своята позиция.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *