Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Отново младоженци дариха средства за болния Митко от Добрич

Пореден жест направиха младоженци към едногодишния Димитър Добрев от Добрич, съобщават организаторите на кампанията в подкрепа на детето. На сватбеното си тържество Йорданка Иванова и Радо Димитров призоваха гостите си да дарят средства за лечението на момченцето. Така бяха събрани почти 840 лева, които са преведени по банковата сметка на Митко. 

Майката на детето Петя Коцева написа в социалната мрежа: „Искаме да благодарим, да изкажем своето възхищение от добротата на още едно младо семейство, което реши в най-важния за тях ден, денят, в който тръгват по пътя в живота заедно, да отделят от времето, от сърцата си, от душите си, техните и на техните скъпи гости, за нашия малък герой. Искаме да им пожелаем здраве, светлина да огрява пътя им, любовта да ги съпътства винаги и все така да запазят достойното за уважение, възхищение и поклон човешко в себе си. Обичайте се, мило семейство!”

Припомняме, че Димитър Добрев е с диагнози детска церебрална парализа и епилепсия. Момченцето има оферта за лечение в Турция, чиято стойност първоначално е 60 000 лева, сума, непосилна за семейството му. В подкрепа на лечението на малкия Митко се провежда онлайн търг в групата „Помощ за Дани от Добрич” във Фейсбук. Разкрита е и банкова сметка:

  • ДСК Банк
  • IBAN: BG81STSA93000027294044
  • BIC: STSABGSF
  • Титуляр: Димитър Костадинов Добрев.
c