Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Младоженци събраха на сватбата си средства за лечението на Митко от Добрич

Марио Иванов и Яна Бонева, които съвсем скоро си казаха заветното „Да”, дариха средства за лечението на едногодишния Димитър Добрев от Добрич. Това съобщават в социалната мрежа организаторите на кампанията в подкрепа на детето. На сватбеното си тържество младите хора поставиха дарителска кутия и призоваха гостите си да пуснат парички за лечението на Митко. Така бяха събрани 605 лева, които вече са преведени по банковата сметка на момченцето.

„Скъпи младоженци, убедени сме, че любовта ще е с Вас щом от сега я дарявате. Бъдете благословени със здраве, вечна обич, безкрайни мигове на щастие, които да споделяте един с друг! Желаем Ви дълго семейно разбирателство, мир, хармония и любов да цари във Вашия дом! Благодарим за преведените по сметката на Митко 605 лева!”, написаха организаторите на кампанията. 

Припомняме, че Димитър Добрев е с диагнози детска церебрална парализа и епилепсия. Момченцето има оферта за лечение в Турция, чиято стойност първоначално е 60 000 лева, сума, непосилна за семейството му.

В подкрепа на лечението на малкия Митко се провежда онлайн търг в групата „Помощ за Дани от Добрич” във Фейсбук. Разкрита е и банкова сметка:

    ДСК Банк

    IBAN: BG81STSA93000027294044

    BIC: STSABGSF

    Титуляр: Димитър Костадинов Добрев.

Снимка: Студио EPIX

c