Водещи новини - дясно Здраве Общество

Министърът на здравеопазването и главният здравен инспектор са днес в Добрич

Министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов и главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев ще посетят днес Добрич по повод на тревожната ситуация с разпространението на COVID – 19 в областта и състоянието на МБАЛ Добрич.

Министърът и главният здравен инспектор ще имат среща в обедните часове с представители на Регионалната здравна инспекция, областната управа, община Добрич и членовете на Областния щаб за борба с пандемията.

12 са новите положителни проби през изминалото денонощие в област Добрич от общо за страната 116. От известно време регионът е на челните места в страната по брой на заразени. 16 души от област Добрич са починали от Covid-19 от началото на пандемията през месец март до 9 август.

Follow Me:

Related Posts

  1. Дойчо Люцканов says:

    На 09,08,2020 г. към 14 ч, в спешна помощ – Добрич, почина Калина Котларска на 48 г. По сведения от съпруга й, когато е трябвало да я обдишват, се оказало, че нямат кислород, в резултат на което е починала. Освен това, в документа, който са издали за получаване на смъртен акт, са отбелязали една основна причина и в скоби отдолу, са писали и коронавирус. Тест преди това не й е правен. Днес Калина беше погребана по правилата на починалите от коронавирус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *