Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

В Добрич заработи локален офис на Стопанска академия - Свищов

Локален офис за дистанционно и продължаващо обучение на Стопанската академия в Свищов работи от този месец в Добрич. Той се намира на втория етаж в Комплекс „Рила“.

По този повод кметът на Добрич Йордан Йорданов се срещна с главния секретар на Стопанската академия „Димитър А. Ценов“ д-р Анатолий Асенов, съобщиха от общината.

В рамките на срещата са обсъдени възможности за сътрудничество между Община Добрич и учебното заведение. На този етап локалният офис в Добрич ще приема документи на кандидат – студенти в кампанията за 2020 година. Предстои неговото официално откриване през месец септември. Стопанска академия “Димитър А. Ценов“ осъществява обучение в направленията „Икономика“ и „Администрация и управление“, за образователните степени „бакалавър“, „магистър“ и „доктор“.

За своите студенти Висшето училище осигурява богато портфолио от специалности и програми; учебни плановe, съобразени с изискванията на бизнеса; обучение в редовна, задочна и дистанционна форма; безплатни общежития за първокурсници; участие в международна Еразъм мобилност и не на последно място - диплома, призната в ЕС, САЩ и Канада.

c