Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

С мотошествие изпращат загиналия моторист от Добрич Светлозар Томов

Шум на мотори ще огласи утре, 24 юни, Добрич. Този път поводът е тъжен. Мотообщността в града ще се събере в 10 часа в базата на мотоклуб "Добруджански братя", за да потегли в 10,30 часа към централните гробища в Добрич. Там в 11 часа в паметна агенция „Памет“ ще се състои погребението на 61-годишния Светлозар Томов.

Както Про Нюз Добрич съобщи, 61-годишният водач на мотоциклет “Хонда” загина при тежка катастрофа на 20 юни около 16.00 часа по пътя за Алфатар. Странично са се ударили мотоциклетът и лек автомобил “Мазда”, управляван от 28-годишен. Мотоциклетистът е загинал на място. По-късно стана ясно, че загиналият е Светлозар Томов от Добрич, който пристигнал на гости на силистренските си колеги.

„Беше див, беше усмихнат и гореше в живота. За съжаление, всичко това е минало, а как само ни се искаше датата 20 юни да бъде запомнена с друго... Момчета и момичета, дойде време да изпратим и Светльо. Познавайки го, гледайки ни отгоре, ще прекрачи прага към другия свят с усмивка, ако градът ни е изпълнен с шума на мотори. Нека да го изпратим подобаващо! Той бе част от колорита на мотодвижението в Добрич, бе приятел на много ...“, споделиха приятелите на Светлозар Томов. Те са уверени, че приятелят им би искал да ви види всички мотористи от Добрич заедно.

c