Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

На три събития в Каварна набират средства за онкоболната майка

На три събития през уикенда в Каварна ще бъдат набирани средства за лечението на 30-годишната самотна майка Нели Маринова.

Днес в крайморския град ще се проведе тенис турнир за любители. Организатори са „Диаматикс” ЕООД и Тенис клуб "Каварна”. Набраните средства от вход ще бъдат дарени за каузата. Вечерта ще се състои благотворителен концерт „Да помогнем на Нели” с участието на рок групата „Do Sho Band” от Каварна. Концертът ще е от 19 часа на Централния площад.

Благотворителни футболни срещи ще се състоят в неделния ден (21 юни) в подкрепа на младата майка. Те се организират от Сдружение Футболен клуб "Калиакра" в Каварна. Уговорени са две срещи - с децата на "Добруджа" и "Приказките" от 15.30 и 16.30 часа. От 18 часа ще се проведе футболна среща между сборни формации от Каварна.

Припомняме, че младата жена е с рак на шийката на матката. В момента се провеждат няколко инициативи за набиране на средства за лечението й.

В четвъртък Нели постъпи в "Мемориал шишли хоспитал" в Турция, офертата е 100 000 евро и е ориентировъчна. Специалистите от чужбина са преценили на първи етап, че трябва да бъде хоспитализирана. Първата цел ще е организмът й да бъде подсилен, ще й назначат образна диагностика, кръвни изследвания, повторно изследване на парафиновите блокчета и чак тогава ще се прецени какво лечение да бъде проведено.

За лечението на Нели Маринова можете да помогнете и чрез:

Дарителска сметка:

  • IBAN:BG30BPBI79384061908401
  • BIC: BPBIBGSF
  • гр. Каварна
  • Титуляр: Нели Георгиева Маринова

PayPal: n.marinova7@gmail.com.

Help Karma: Заедно да спасим Нели.

c