Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Около 100 нови контейнера ще закупи Община Добричка

Обществена поръчка за доставка на нови метални контейнери за битови отпадъци тип „Бобър” 1.1 м³ /1 100 литра/ за населените места обяви Община Добричка. Прогнозната стойност на поръчката е 41 666.67 лева без включен ДДС. Предвижда се да бъдат закупени около 100 контейнера, точните бройки ще се уточнят на база одобрените единични цени и планираните за целта средства.

Специализираните контейнери за битови отпадъци тип „Бобър” 1 100 литра са предназначени за събиране и временно съхраняване на твърди битови отпадъци и изсипването им във всички сметоизвозващи машини, отговарящи на изискванията. Контейнерите трябва да бъдат ново производство. Да са изработени от горещо поцинкована ламарина с дебелина от 2 мм до 2,5 мм и да са напълно окомплектовани. Други изискванията са отварянето на капака да става ръчно, да разполагат с четири опорни колела, въртящи се около оста на закрепване. Две от опорните колела е необходимо да са с блокираща спирачна система. Колелата трябва да са осигурени против кражба с допълнителен заваръчен шев.

Транспортът на контейнерите ще се организира и извърши от изпълнителя. Транспортните разходи, включително за натоварване и разтоварване, застраховки, мита и такси, действащи към момента на доставката, както и всички разходи по изпълнение на предмета на поръчката франко местоизпълнението, ще са за сметка на изпълнителя и трябва да са включени в предлаганата цена.

Оферти се приемат до 17 часа на 25 юни. Отварянето им ще стане в 14 часа на 26 юни.

Снимката е илюстративна

c