Водещи новини - дясно Образование

20 изявени ученици от Гимназията по туризъм в Добрич със стипендии “Гианти”

В навечерието на светлия празник 24 май председателят на фондация „Духовност Юлияна Гианти” връчи стипендия в размер на 100 лв на 20 изявени, старателни и активни ученици от ПГ по туризъм “П. К. Яворов“ в Добрич.

“Церемонията днес се различаваше коренно от другите, поради наложените мерки за безопасност”, – сподели директорът на учебното заведение Нели Апостолова. “С поведението си всички демонстрирахме как трябва да общуваме и празнуваме ,така че да не поставим в опасност близкия ни човек. Госпожа Гианти много настоятелно и прецизно следеше за спазване на протокола при общуване и близък контакт, като подчерта, че в никакъв случай не желае да допусне заразяване на децата”.

Дарителската инициатива на Юлияна Гианти вече втора година дава духовна подкрепа и мотивира будни ученици да не се отказват от смелите си мечти и да вярват в себе си.

Стартът е даден с първото дарение в размер на 2000 лв. за стипендии на 20 ученици в края на първи срок през учебната 2018/2019 година. След изключително положителния ефект от подкрепата, която учениците получиха от фондация “Духовност”, са последвали стипендии за още 2000 лв. в края на учебната година. По настояване на Юлияна Гианти през настоящата учебна година традицията продължава с тържественото връчване на стипендиите. “Всички номинирани ученици са признателни и променят поведението и визията си за бъдещето”, сподели още директорът на учебното заведение Нели Апостолова. Тя изказа благодарността на всички към дарителя фондация “Духовност Юлияна Гианти”.

Днес,в навечерието на 24 май,председателят на фондация „Духовност-Юлияна Гианти“ връчи стипендия в размер на 100 лв на 20 изявени,старателни и активни ученици от ПГ по туризъм“П.К.Яворов“ град Добрич.Дарителската инициатива на г-жа Гианти ,вече втора година дава духовна подкрепа и мотивира будни ученици да не се отказват от смелите си мечти и да вярват в себе си.Сърдечно Ви благодарим,госпожо Гианти !

Публикувахте от Neli Apostolova в Петък, 22 май 2020 г.
Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *