Вторник, 19 март 2024

19.03.2024

Последвайте ни

Цяло село Черна се чуди къде е изчезналата майка на три деца

Къде се загуби това дете – не можем да разберем. Всички се чудим къде изчезна. Това споделят хора от село Черна по повод 23-годишната Мелек  Севджан Ибраим, която е неизвестност от седмица.

Както Про Нюз Добрич писа, младата жена изчезна на 12 май, в следобедните часове излязла да хвърли боклука и от тогава никой няма информация за нея. Апел - който има информация за нея да помогне, отправи в социалната мрежа майка й. Разтревожената жена е категорична, че дъщеря й не би отишла никъде без децата си и без да се обади на някого.

Млада майка на три деца е изчезнала от село край Добрич, близките й молят за помощ

Жители на Черна разказаха, че Мелек е много хубава и чаровна. Те не са чували между нея и мъжа й да е имало конфликти. Съпругът й се завърнал много бързо от чужбина след като разбрал, че е изчезнала. Той също бил разтревожен, че я няма.

Съселяните на Мелек споделят, че мъжът й често ходел да работи в чужбина. Вероятно й е пращал пари, но не е трябвало да оставя сама млада жена с три малки дечица, коментират хората. Последният път излязъл от България малко след като се родило третото им дете, което сега е на два месеца.

Майката на изчезналата жена иска да бъдат прегледани записите от камерите в Черна

Съселяни на Мелек разказаха, че в Черна са ходили полицаи, младата жена била търсена и на границите. „Никой няма никаква следа. Ни при роднини, ни при свои, ни на някой да се обади”, чудят се в селото.

c